Verleun Advocaat

Als introductie van ons kantoor geven wij u op deze pagina antwoord op de belangrijkste vragen voor u als bezoeker:

 
a. Wat doen we,
b. Hoe doen we het, en
c. Voor wie doen we het.

Wat doen we?
We doen veel, maar niet alles. We zijn vooral werkzaam op de volgende gebieden:
• Civielrecht, waarbij u met name te maken hebt met civielrechtelijke tegenpartijen
• Bestuursrecht, waarbij u met name te maken hebt met de overheid als tegenpartij
• Sociaal verzekeringsrecht, waarbij u met name te maken hebt met uitkeringsinstanties

Onder het tabblad “rechtsgebieden” hebben wij de belangrijkste civielrechtelijke rechtsgebieden op een rijtje gezet, waarop wij werkzaam zijn.

Er zijn dus ook rechtsgebieden, waarop we niet werkzaam zijn, zoals strafrecht.

Hoe doen we het?
U verwacht bijstand op topniveau, en een advocaat die weet waarover het gaat, en zich niet laat intimideren door andere partijen. Dat krijgt u. In de eerste plaats omdat we ons vak toevallig heel erg leuk vinden, en met veel plezier uitoefenen, maar ook omdat we meer dan 35 jaar ervaring hebben. We schrikken niet meer zo snel. En daarnaast doen wij alles om ons kennisniveau op peil te houden.

Voor topniveau is niet alleen kennis van belang. Het gaat ook om de wisselwerking tussen cliënt en advocaat, en het onderling vertrouwen. Daarvoor maken wij duidelijk wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten, en wat u van de zaak of vraagstelling kunt verwachten. Wij communiceren in duidelijke taal en houden u van alle relevante ontwikkelingen op de hoogte. Het kantoor is bovendien goed bereikbaar, en ja: wij bellen u ook terug als u een keer een medewerker niet kunt bereiken.

We proberen zaken zo efficiënt en zo snel mogelijk te behandelen. Hoewel het juridische handwerk ons vak is, hebben wij een voorkeur voor een praktische en bevredigende oplossing of beantwoording, boven een juridisch hoogstandje. Want dat is vooral in uw belang. Maar als een praktische oplossing niet lukt, gaan we een procedure niet uit de weg, en gaan we ook niet aan de kant voor de zogenaamde specialisten, die niets anders dan dat ene rechtsgebied doen. Want u verwacht van ons een topniveau en dat leveren we.

Voor wie doen we het?
Wij werken voor particulieren, het bedrijfsleven, verenigingen en stichtingen. Ook indien u voor gesubsidieerde bijstand in aanmerking komt, kunnen wij u bijstaan.
 
VERLEUN | ADVOCAAT is een kleinschalig advocatenkantoor, bestaande uit een advocaat (Rinie Verleun) en een juridisch medewerker (Denise Kroon). Korte lijnen, duidelijke taal en hoge kwaliteit is wat u mag verwachten en wat wij u bieden.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

 
Welkom bij VERLEUN | ADVOCAAT

Geef hieronder aan waarmee wij u van dienst kunnen zijn, dan helpen wij u graag verder.